Välkommen till M-Turbo!

Varmt välkomna till M-Turbo!

Detta är min sida om bilar, racing och livsstilen som går hand i hand med detta.

Mitt namn är Rikard N och jag har varit motortokig sedan jag var 9 år gammal. Då började det med att jag hittade min brors gamla moped i ladugården. Det var en Puch Florida från 1970-talet och den var fylld av hö och gammalt damm. Jag satt på den och drömde om hur det skulle vara att få köra den.

När jag var 12 år hjälpte min bror mig att meka med den och efter några dagar hade vi ”totalrenoverat” den och den gick att köra. Sedan dess har det varit full fart framåt och jag spenderar flera timmar i garaget varje dag.

Nytt intresse bilar

muscle carNär jag blev lite äldre fick jag upp intresset för bilar. Hade en A-traktor och senare en Volvo 740 som jag sänkte och trimmade till 350hk.

Men mitt största intresse började så snart att kristallisera sig och jag var som besatt av amerikanare. Främst muscle-cars men även övriga.

Jag äger just nu en Corvette från 70-talet och är mycket nöjd med den. Jag är en av de personer som hängde på Zatzy när det hade sin storhetstid. Tyvärr har den eran gått i graven och nu är det förlagt till http://bilsnack.automotorsport.se/